Even uitwaaien? Tussen je klussen door kun je een rondje varen in onze kantoorsloep. Of neem je klant gewoon mee (vanaf 100 euro ex. btw)

De temperaturen stijgen. Nog een paar maanden en de bedrijfsboot van coworking space Kunst na Arbeid wordt te water gelaten. Vaste coworkers kunnen dan bij de steiger van Visserseiland opstappen. Dat is een paar minuten lopen over de Westerdijk. Vanaf daar varen we het Hoornse Hop uit, een stukje over het Markermeer, weer de haven in en vervolgens een rondje binnenstad. Daar uitstappen en binnen een paar minuten zit je weer aan je bureau. Uitgewaaid, opgeladen en Vitamine D-verzadigd. Meer foto’s van onze sloep op www.hoornsehopper.nl.

De bedrijfsboot van coworking space Kunst na Arbeid luistert naar de naam Hoornse Hopper. Neem je klant/opdrachtgever mee en je offerte zal sneller getekend worden. Natuurlijk ook leuk om al varend met kantoorgenoten op het water te lunchen/drinken. Mits je workload dat toestaat, natuurlijk.

Varen door de binnenstad van Hoorn en daarna een stukje vol gas over het Markermeer. Met 50 pk zijn steden als Alkmaar, Stavoren, Lelystad en Amsterdam binnen bereik. Voor een retour op een enkele dag raden we Volendam en Enkhuizen aan. Tochtje tussen de middag? Dan een rondje binnenstad en even uitwaaien op het Hoornse Hop. Zie jij mogelijkheden om het varen met werk te combineren? Bijvoorbeeld voor coaching, functioneringsgesprekken of journalistieke interviews? Stuur dan je idee naar steven@kunstnaarbeid.nl. Je hoeft niet zelf te kunnen varen. Steven, de hoofdhuurder van Kunst na Arbeid, is schipper.